Diensten

Lendu VOF is u graag van dienst met de onderstaande diensten.

Lendu VOF maakt uw (tuin)-meubilair geheel naar uw wensen en helemaal op maat zodat alles netjes in uw interieur past. Van slaapkamer uitgevoerd in steigerplanken of massief eiken, een boekenkast, een vitrinekast, tot (tuin)tafels en statafels alles geheel naar uw wens.

Bij een keuze om te gaan verhuizen of verbouwen, kiest men de laatste tijd vaak voor een verbouwing middels een aanbouw aan de woning. Of het nu gaat om alleen ruwbouw, een compleet afgewerkte aanbouw of een kant en klare aanbouw die in een korte tijd geplaatst kan worden, alles is bij Lendu VOF mogelijk! De aanbouw kan compleet afgewerkt worden met eventueel nieuwe kozijnen, tuindeuren of een schuifpui van hout. Wilt u liever uw bestaande kozijnen hergebruiken? Dan is dat ook geen probleem.

Wat u ook wilt verbouwen, in en rondom uw huis, van badkamer tot dakopbouw, samen gaan we kijken wat wij voor u kunnen betekenen in uw verbouwing! Ook voor een verbouwing op maat, zoals een complete woningverbouwing of woningrenovatie, kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u vragen, speciale wensen, of wilt u graag alleen wat informatie?

Neem dan contact met ons op.